Tripod m/ deadlock sal og kulehode Arca-style 12 kg

Ulfhednar®
Forventes på lager snart info
SKU
UHRT55CBH+UHDLOCK
kr 5 490,00
  • check Rask levering (2-4 dager)
  • check Sikker betaling
  • checkPrisløfte

Ulfhednar® UHRT55CBH er et utmerket allround-stativ med mange praktiske funksjoner. Stativet kombinerer lav vekt og høy kvalitet. Solide ben i 8-lags karbon garanterer god og sikker støtte.

Ulfhednar Deadlock sal er rask å manøvrere, salen griper fra begge sider. Gummiert gripeflape, gir beskyttelse og hjelper til med å absorbere vibrasjoner. Stort justeringsratt gjør klemmen enkel å justere med en hånd. Designet, produsert og montert i Norge! Vekt: 500 gram. Mål: 95 x 95 x 60 mm (med ratt + 25 mm)

Kulehodet gir deg frihet i alle retninger. Justeringsratt for låsing/stramming av kulehodet, braketten og 360° panorering. Kulehodet har innebygget vater for horisontal og vertikal retning.

Justerbare ben med 4 seksjoner og 3 ulike benvinkler gir full allsidighet, selv på ujevnt terreng. Rask og ergonomisk låsing av lengde og vinkel, selv med hansker. Polstret gripesone gir god stabilitet og komfort mens du flytter stativet fra sted til sted. Et av stativbenene kan tas av og gjøres om til en monopod.

Mitdtsøylen har en krok for ekstra vekt og stabilitet. Midtsøylen kan også tas av og snus, hvis man f.eks ønsker å spotte liggende.

Stativet kanbli opp til 160 cm høyt, og foldes sammen til kun 37 cm. Benene kan snus 180° over kulekodet, som gjør det mulig å folde stativet sammen til en meget kompakt størrelse.

- Høyde: 37-160 cm

- Maksimal last: 12 kg

- Vekt: 1380gram (inkl kulehode)

Mer informasjon
MerkeUlfhednar®
Mer fra Ulfhednar®
  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)