Jaktammunisjon

Vis som Grid Liste

34 produkter

Bruk synkende rekkefølge
 1. Norma Vulkan riflepatron
  Norma Norma Vulkan riflepatron
  kr 1 409,00
  Norma Vulkan er en klassisk jaktkule med tynn fremre mantel for rask ekspansjon og høy energiavgivning. Mantelen er innkaplet i toppen for å beskytte blykjernen mot rekylskader i magasinet. Populær och pålitelig kule for blant annet jakt på villsvin og hjort.
 2. Norma EvoStrike Jaktpatroner (20pk)
  Norma Norma EvoStrike Jaktpatroner (20pk)
  kr 1 329,00

  NORMA EVOSTRIKE™ Det blyfrie valget for middelsstort vilt hvor knall og fall effekt er ønskelig.

  EVOSTRIKE™ er produsert med doble tinnkjerner og har en unik for-fragmentering av den fremre kjernen, som etterfølges av en solid kjerne i bakkant for bedre gjennomtrengning. Denne kombinasjonen skaper en enestående effekt selv på lengre avstander. EVOSTRIKE™ er et utmerket alternativ for smått- og mellomstort vilt, når valget er blyfritt.

 3. Norma Oryx Jaktpatroner (20pk)
  Norma Norma Oryx Jaktpatroner (20pk)
  kr 1 089,00

  Oryx er en såkalt bondet kule som betyr at mantel og blykjerne er sammanloddet for å gi en sterk sammanbinding och hindre separasjon eller kulesplitting ved treff i viltet, selv i grove bein.

  For å beholde en perfekt ekspansjon i alle anslagshastigheter, har Oryx en tynn fremre mantel med innvendig klyvesoner . Bondningen og den tykkere bakre mantelveggen gir en meget høy restvekt (oftast over 90%), samt god intrengning i viltet. Med rask ekspansjon til stor diameter utan å splittes gir Oryx en stor sårkanal med liten kjøttødeleggelse. Den høye restvekten sikrar dessuten bra penetrering og høg energiavgivning.

  Siden introduksjonen av Oryx i 1996 har den blitt spydspissen i vårt sortiment. Verden over har den blitt verdsatt for sina overlegne egenskaper. Hva er det som gjør Oryxkulen så unik? Jo, en kombination av rask expansion for dødelig skudd samt høy restvekt og dyptvirkende egenskaper for de mer krevande skuddene.

  Kjøpsforpakning: 20 patroner pr pakke. Ta kontakt for større kvantum. 

per side
 • loyalty PRISLØFTE
 • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
 • security SIKKER BETALING
 • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)