Jaktreimer

Vis som Grid Liste

36 produkter

Bruk synkende rekkefølge
 1. PRS Reim
  Ulfhednar® PRS Reim
  kr 1 090,00

  Ny PRS skytereim! Enkel justering av reimlengde fra skytestilling. Perfekt til skyting fra barikader eller andre feltmessige hindringer. Reima kan kobles direkte via belte, eller via karabinkrok i belte, for stabilisering av kropp og våpeni anstrengte skytestillinger. Reima er ogsådesignet for skyting i liggende eller knestående skytestilling kun med støtte fra reim. Egen løkke i reima sikrer riktig "håndstopper" uansett hvor reima er festet foran på geværkolben!

  Reima leveres uten reimfester.Husk å kjøpereimfeste som passer ditt våpen! Vi anbefaler krok på jakke slik at armdelen holdes best mulig på plass og ikke flytter seg under skyting eller ved bevegelse.

 2. Niggeloh Riflereim i neopren, Sort
  Niggeloh Niggeloh Riflereim i neopren, Sort
  kr 790,00

  Niggeloh "Universal" riflereim er en bred og myk reim i solid neopren. Antigli materialet på baksiden sørger for at den ligger stabilt på skulderen. Remmen veier kun 95 gram og kan vaskes. Passer for alle reimfester med en minimum diameter på 20 mm.

  Farge: Sort

 3. NeverLost Våpenreim Alaska
  Neverlost NeverLost Våpenreim Alaska
  kr 229,00

  NeverLost Våpenreim Alaska. Her får du en flettet våpenreim som kan hjelpe deg ut av vanskelige situasjoner. På jakt kan du ofte få ekstra behov for tau i forskjellige situasjoner. Våpenreim Alaska gir deg 9-10 meter sterk paracord om du trenger det. Eks. binde opp kjøtt, feste telt, bruk på hunder osv. Kun fantasien setter begrensninger.

  Egenskaper:

  • Multifunksjon våpenreim
  • Flettet Paracord
  • Gir deg ca 10 meter ekstra line av svært sterkt materiale
 4. NeverLost Relax Stropp Pro
  Neverlost NeverLost Relax Stropp Pro
  Tilbudspris kr 179,00 Vanlig pris kr 249,00

  NeverLost Relax Strap Pro Nylon reim - avlaster armene på post. Når du først har prøvd den er den vanskelig å være uten. NeverLost Relax Stropp avlaster armene dine på post men ser til at du alltid har våpenet innen rekkevidde. Hvorfor stå og holde i våpenet og til slutt bli så sliten at du vipper rifla mot nærmeste treet?

  Stroppen er enkel å feste rundt løpet og kolben, du plasserer siden bare stroppen rundt halsen og du har våpenet plassert i rett høyde, ferdig for anlegg.

  Egenskaper:

  • Slitesterkt materiale i nylon
  • Passer både til rifle og hagle
  • Avlaster vekten fra våpenet når du står på post
  • Perfekt som våpenrem om du mangler remfester
  • Ny modell med bredere rem for bedre avlastning
  • Borrelås for lett tilpasning til alle våpen
 5. Norhunt Jegerstroppen
  Norhunt Norhunt Jegerstroppen
  kr 299,00

  Norhunt Jegerstroppen - skytereim til jakt og storviltprøve! Jegerstroppen er lov å bruke på storviltprøven, og det oppfordres til bruk av reim.

   

  Bruksanvisning:

  Tre løkken høyt opp på venstre overarm (høyre for linksskyttere) slik at stor spenne vender fram og utover. Tre midten av hånden ovenfra og ned i løkken foran. Reimen skal ligge mellom tommelen og fingrene.

  Reimen skal nå låse skytearmen slik at du ikke behøver å bruke krefter på å holde rifla. Lengden på reimen, vinkelen på skytearmen, reguleres med den store spennen. Bruk god tid på riktig innstilling.

 6. Niggeloh Riflereim i neopren, Rosa
  Niggeloh Niggeloh Riflereim i neopren, Rosa
  kr 790,00

  Niggeloh riflereim er en bred og myk reim i solid neopren. Antigli materialet på baksiden sørger for at den ligger stabilt på skulderen. Remmen veier kun 95 gram og kan vaskes. Passer for alle remfester med en minimum diameter på 20 mm.

  Farge: Rosa

 7. Niggeloh Riflereim i neopren, Oransje
  Niggeloh Niggeloh Riflereim i neopren, Oransje
  kr 790,00

  Niggeloh riflereim er en bred og myk reim i solid neopren. Antigli materialet på baksiden sørger for at den ligger stabilt på skulderen. Remmen veier kun 95 gram og kan vaskes. Passer for alle remfester med en minimum diameter på 20 mm.

  Farge: Oransje

 8. Niggeloh "Speed" Riflereim i neopren, Olivengrønn
  Niggeloh Niggeloh "Speed" Riflereim i neopren, Olivengrønn
  kr 999,00

  Niggeloh riflereim "Speed" er en bred og myk reim i solid neopren. Utstyrt med patronholder og lomme for linseklut (inkludert). Antigli materialet på baksiden sørger for at den ligger stabilt på skulderen. Remien veier kun 160 gram og kan vaskes. Passer for alle remfester med en minimum diameter på 20 mm.

  Farge: Olivengrønn

 9. Niggeloh "Titan II" Ryggsekk-Reim, Sort
  Niggeloh Niggeloh "Titan II" Ryggsekk-Reim, Sort
  kr 1 225,00

  Ryggsekkreim utviklet for ekstreme forhold. Ergonomisk passform med militære spesifikasjoner. Justerbar lengde på begge sider for personlig tilpasning. Klips koblingene er brede, og lette å nå selv med hansker på. Veier kun 250g.

  Farge: Sort

 10. Norhunt Riflereim i neopren og skinn, sort
  Norhunt Norhunt Riflereim i neopren og skinn, sort
  kr 799,00

  Norhunt riflereim er en bred og myk reim i solid neopren og skinn. Antigli materialet på baksiden sørger for at den ligger stabilt på skulderen. 3-skuddsholder på reimen.

  Farge: Sort med rød tråd

per side
 • loyalty PRISLØFTE
 • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
 • security SIKKER BETALING
 • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)