Riflestokker

Vis som Grid Liste

Produkt 1-48 av 51

Bruk synkende rekkefølge
 1. Skjefte jaktmatch Sauer 200 Valnøtt
  SL/Bredvold Skjefte jaktmatch Sauer 200 Valnøtt
  kr 5 990,00

  Skjeftet er designet av Stein Erik Bredvold, mannen som lager skjefter for våre beste skiskyttere. Dette jaktskjeftet er brukt i mange år og regnes som et av de aller beste for Sauer 200 STR.Det leveres med kinnstøtte som med kun få grep enkeltkan justeres i høyden. Enkel kolbekappe med mulighet for ettermontering av justerbar kolbekappe. Med dette skjeftet kan du bygge en fullblods jaktrifle av din Sauer 200 STR på 1-2-3. Perfekt til både jakt og jaktskyting!

  Vekt ca 1200 gram.

 2. Skjefte jaktmatch Sauer 200 Laminat
  SL/Bredvold Skjefte jaktmatch Sauer 200 Laminat
  kr 5 990,00

  Skjeftet er designet av Stein Erik Bredvold, mannen som lager skjefter for våre beste skiskyttere. Dette jaktskjeftet er brukt i mange år og regnes som et av de aller beste for Sauer 200 STR.Det leveres med kinnstøtte som med kun få grep enkeltkan justeres i høyden. Enkel kolbekappe med mulighet for ettermontering av justerbar kolbekappe. Med dette skjeftet kan du bygge en fullblods jaktrifle av din Sauer 200 STR på 1-2-3. Perfekt til både jakt og jaktskyting!

  Vekt ca 1350 gram.

 3. TEC-HRO Skjefte for matchvåpen "fanatic"
  TEC-HRO TEC-HRO Skjefte for matchvåpen "fanatic"

  Bestillingsvare, ca 2 uker.Oppgi nøyaktig våpensystem, ved å sende oss en mail.

  Flott aluminiumsskjefte med pistolgrep i tre. Kolbe kan deles i to for mer kompakt transport. Justerbar kinnstøtte. Kolbekappe/-krok følger ikke med.

  Leveres i fritt valgt farge (sort, rød, blå, sølv eller gull).

  Leveres til de fleste våpensystemer. Oppgi nøyaktig ditt våpensystem ved bestilling!

 4. Modulær Flat Topp for Vision Standard Frontskjefte
  Vision Modulær Flat Topp for Vision Standard Frontskjefte
  kr 2 190,00
  Modulær Flat Topp for Vision Standard Frontskjefte. Monteres med 6 skruer ovenfra. Mulighet for å montere på 20 MOA Picatinny-skinne (selges separat). Laget av 7075 T651 Aluminium. Produsert av Vision & Design i Norge!
 5. Konkurranse Frontskjefte for Vision Chassis
  Vision Konkurranse Frontskjefte for Vision Chassis
  kr 5 650,00
  Konkurranse Frontskjefte for Vision Chassis med mulighet for å skru fast lodd på innsiden i bunn, og/eller utsiden. Det er 8 stk M-LOK spor og 2 stk QD fester på hver av sidene, så man raskt og enkelt kan feste på diverse tillegsutstyr. ARCA-style skinne, 8 stk M-LOK spor og 2 stk QD fester på undersiden. Frontskjefte er laget av 7075 T651 Alu og leveres imatt sort cerakote. Produsert av Vision & Design i Norge!
 6. GRS BIFROST - Justerbar Riflestokk
  GRS GRS BIFROST - Justerbar Riflestokk
  Tilbudspris kr 6 490,00 Vanlig pris kr 6 990,00

  GRS Bifrost er den letteste komposittstokken til GRS som i tillegg har flest justeringsmuligheter. Kinnstøtta er selvsagt justerbar, samt at kolbekappa er rekyldempende og kan både vinkles og justeres i høyden. Bifrost er i likhet med våre andre komposittstokker svært robust og værbestandig, med et ergonomisk forskjefte som gir deg et godt grep og full kontroll over ditt våpen under alle forhold.

  Bifrost er tilgjengelig i mange inlets, har ferdigmotert picatinnyskinne, GRS Speedlock 2.0, flush cup reimfeste, og feste for tofot.

   

  Spesifikasjoner:

  • Høyre/Venstre utgave i enkelte inlets
  • Komposittstokk i 30-65% forsterket glassfiber
  • GRS SpeedLock II Brun, Svart og Grønn farge
  • Gummierte sorte grepsflater
  • Justerbar kinnstøtte og kolbelengde (LOP)
  • 0,5" Limbsaver kolbekappe
  • Integrert picatinnyskinne
  • Remfeste: Trykk/Vri + feste for tofot
  • Kolbelengde (LOP): 35-38cm
  • Totallengde: 71,0 - 80,7cm
  • Forskjefte Bredde: 56 mm
  • Ingen behov for bedding
  • Anbefalt skjefteskruemoment: 5,2 NM
  • Vekt: ca. 1350g (avhengig av våpenmodell)
 7. Cadex Tundra Strike Tikka T3 - Riflestokk
  Cadex Defence Cadex Tundra Strike Tikka T3 - Riflestokk
  kr 8 490,00
  Cadex Tundra Strike riflestokker, designet for jegere. En perfekt balanse mellom vektreduksjon, stivhet og stabilitet. Tundra Strike er en rimelig riflestokk med de riktige funksjonene på rett sted. Cadex rekykappe, kinnstøtte i neopren og gummiert grep. Større avtrekkerbøyle og magasinutløser for enkel bruk med hansker. Riflestokken er polymerinjisert med en spesiell fiberoppskrift for å produsere en lett, men stiv riflestokk. Integrert beddeblokk av aluminium. CNC-maskinert magasinhus og rekylklakk-lomme for å sikre perfekt form. Denne produksjonsprosessen er så presis at det ikke er behov for bedding. Enkel 2-minutters installasjonsprosess. Designet for å passe til Tikka T3. Vi kan også skaffe til andre våpensystemer på forespørsel.
 8. Vision Hybrid Chassis
  Vision Vision Hybrid Chassis
  kr 9 990,00

  Nyhet! The Vision Hybrid Chassis. Lett chassis, kun 1600 gram, laget for langholdsskyting og for den moderne jegeren. Leveres som standard med en RAPS-C sammenleggbar AR-kompatibel bakstokk, justerbar i alle retninger. Fronten har M-LOK-spor, Arca-skinne og solid barikadestopp. Dette chassiset vil forbedre din jaktrifle og samtidig gjøre det mer egnet for både LR- og PRS-skyting.

  Chassiset er laget for følgende riflesystemer: Remington 700 SA og kloner, Tikka T3 SA og Ultimatum Defacto.

Side
per side
 • loyalty PRISLØFTE
 • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
 • security SIKKER BETALING
 • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)