FBT Revolution Sauer 100

Fine Ballistic Tools
Forventes på lager snart info
SKU
fbt-revolution-sauer-100
kr 21 490,00
  • check Rask levering (2-4 dager)
  • check Sikker betaling
  • checkPrisløfte

- Revolution

Med Revolution får du et 100% karbonskjefte som er håndlaget for Sauer 100 og Sauer 101. Skjefte kommer med tommelhull og er uten justerbar kinnstøtte. Akkurat som Unic Revolution er dette skjefte i stand til å lede rekylen direkte og rett til skulderen. Denne kommer også med reimfeste og integrert to-fotfeste for Spartan. 

Nytt skjefte til din Sauer rifle

Opplev en perfeksjon uten like. Fine Ballistic Tools har nå kommet med karbonskjefter for flere Sauer riflemodeller. For Sauer 404 og 202 modellene er det kun Unic Revolution som er tilgjengelig, men for 100 og 101 er det Revolution. 

 

Unic Revolution er et "universal" karbonskjefte. Denne modellen er laget med 100% karbon på fremre- og bakre skjefte, mens den sentrale biten rundt låskassen er en hybrid av 3D-printet plast med karbonfiberarmering. Dette gjør at vi kan tilpasse den midtre delen for din Sauer rifle uten å måtte endre resten av skjefte. Det unike skjefte leder rekylen direkte og rett til skulderen og forhindrer at riflen banker ubehagelig opp. Til tross for den lave vekten, kan rekylen beskrives som hyggelig selv med større kalibre.

 

FBT masse produserer ikke skjeftene via maskiner. De er håndlaget i Østerrike og Tyskland, med de høyeste kravene til detaljer og presisjon. Her er ingen vinkel eller linje opprettet ved en tilfeldighet. De er laget slik at det perfekte skuddet kan avfyres gang på gang.

 

Mer informasjon
Merke Fine Ballistic Tools
  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)