Verktøy

Vis som Grid Liste

16 produkter

Bruk synkende rekkefølge
 1. Lyman Avtrekksvekt Digital
  Lyman Lyman Avtrekksvekt Digital
  kr 1 290,00
  Elektronisk avtrekksvekt som måler fra 0-5 kg. Kan enkelt stilles om til andre aktuelle måleenheter. Leveres i praktisk oppbevaringsveske.
 2. Løpsklemme
  Skytterlinken Løpsklemme
  kr 290,00
  Løpsklemme som brukes for å få løpet tilbake på nøyaktig samme plass. Brukes f.eks når du bygger om fra 6,5x55 til .22, og skal ha inn igjen 6,5x55 løpet til våren. Med denne påmontert sikrer man at løpet er i riktig posisjon og fremsiktet i vater når man setter løpet inn igjen.
 3. Skyvelær Digital
  Skytterlinken Skyvelær Digital
  kr 400,00
  Digitalt skyvelær med meget høy nøyaktighet for måling av blant annet hylselengde og diameter med mer.
 4. Multiverktøy for SigSauer 200
  Skytterlinken Multiverktøy for SigSauer 200
  kr 250,00
  Multiverktøy for diverse småskruer på våpen. Liten og praktisk. Passer blant annet til skruene på diopterskinna og bak på den originale kolbekappa på Sauer samt innfestninga til forsikte. Dessuten passer den på miragebåndfeste, skalajusteringene på diopteret og på justeringsrattene.
 5. Kroningsverktøy for pipemunning
  Brownells Kroningsverktøy for pipemunning
  kr 1 549,00
  Verktøy for manuell kroning av pipemunn. 45 grader. Leveres med styrepinne for pipe 6,5 mm. 12 blader. Bruk litt våpenolje på munningen når verktøyet benyttes. Drei verktøyet rundt med kun et lett trykk, 1-2 kg.
 6. Momentnøkkel 3-15 NM
  Skytterlinken Momentnøkkel 3-15 NM
  kr 1 349,00
  En billig og god momentnøkkel. Liten og hendig. Skralle. Nøyaktig tallskala. Kan stilles inn med 0,2 NM nøyaktighet. Leveres med 4 og 5 mm ubrakobits.
 7. Momentnøkkel Digital Fat-Wrench
  Wheeler Momentnøkkel Digital Fat-Wrench
  kr 1 490,00

  Wheeler's Digital F.A.T. Wrench (Firearm Accurizing Torque) bringer nøyaktige momentinnstillinger til markedet for håndholdte momentnøkler. Denne digitale håndholdte momentnøkkelen lar deg påføre gjentatte, nøyaktige momentinnstillinger på kikkertmonteringer, ringer, skruer og mer. De hørbare og visuelle indikatorene gir brukeren beskjed akkurat når den ønskede momentinnstillingen er oppnådd. Det store området fra 15-100 in-lbs. vil hjelpe med nøyaktig stramming av skruer til anbefalte spesifikasjoner. Den digitale F.A.T. Nøkkelen inkluderer 10 bits som er laget for å vare, laget av fosfatbelagt S2-verktøystål herdet til 56-58 Rockwell C. Den inkluderte tilpassede formstøpte kofferten er perfekt for oppbevaring av nøkkelen og bitsene når de ikke er i bruk.

 8. Spuhr - Fix It Sticks torque kit
  Fix It Sticks Spuhr - Fix It Sticks torque kit
  kr 1 390,00

  Fix It Sticks Spuhr-specific torque kit containing two Fix It sticks, a 25 in/lb and a 45 in/lb torque limiter, and two each of standard length and extended length Torx 20 bits.

  Delivered in slim soft pouch with Velcro panel and PALS.

  Includes an Approved by Spuhr PVC Velcro patch.

per side
 • loyalty PRISLØFTE
 • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
 • security SIKKER BETALING
 • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)