Skytterlinken er Norges største leverandør til skytesporten.

Vi produserer egne merker i 8 ulike land og er importør på en rekke store merkenavn fra hele verden. Vi har forhandlere over hele landet og stadig flere også i utlandet. Vi er i alt 4 fast ansatte, i tillegg børsemaker og annen innleid arbeidskraft. Siden sommeren 2015 har vi holdt til i flunkende nye lokaler i Rambydalen, mellom Kløfta og Jessheim.


Vi er en total tilbyder av klær, utstyr og rekvisita til all riflesport. Det være seg bane- eller feltskyting innenfor DFS, jaktfelt i NJFF, match-skyting innen NSF, jakt, PRS og langholdsskyting generelt. Vi har stort lager på ladeutstyr for de fleste riflekalibre. Vi har et motto om som sier ”Vi har alt! Alltid!”. Vi strekker oss langt for at alt vi markedsfører skal være på lager til en hver tid.


Det var faktisk på Landsskytterstevnet på Lesja i 2005 at skytterkompisene Kurt Eirik Bekkevold, Tore Johansen og Gunstein Lauvrak bestemte seg for å starte Skytterlinken. Høsten samme år var firmaet etablert med tilhold i kjellerstua til Gunstein. Det startet i det små med skyteklær fra Kustermann og noe egen produksjon på hansker, luer, pøller, bagger, futeral og feltvesker. Alt var basert som en hobby og jobbingen var på dugnad.

  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)