FBT UNIC Revolution Sauer 202 2-delt

Fine Ballistic Tools
Forventes på lager snart info
SKU
113050
kr 27 098,00
  • check Rask levering (2-4 dager)
  • check Sikker betaling
  • checkPrisløfte

- Unic Revolution skjefte

Moderniser og gjør din Sauer 202 lettere enn noen gang før! Nå kan du få tak i etterlengtet karbonskjefte for din 202. Når du ikke trodde 202 kunne bli noe bedre, så ble den det nå. Skjefte er 2-delt og kommer med justerbar kinnstøtte, tommelhull, reimfeste og integrert to-fotfeste for Spartan. 

 

· Links kan skaffes for S202 med Unic Revolution skjefte

 

Nytt skjefte til din Sauer rifle

Opplev en perfeksjon uten like. Fine Ballistic Tools har nå kommet med karbonskjefter for flere Sauer riflemodeller. For Sauer 404 og 202 modellene er det kun Unic Revolution som er tilgjengelig, men for 100 og 101 er det Revolution. 

 

Unic Revolution er et "universal" karbonskjefte. Denne modellen er laget med 100% karbon på fremre- og bakre skjefte, mens den sentrale biten rundt låskassen er en hybrid av 3D-printet plast med karbonfiberarmering. Dette gjør at vi kan tilpasse den midtre delen for din Sauer rifle uten å måtte endre resten av skjefte. Det unike skjefte leder rekylen direkte og rett til skulderen og forhindrer at riflen banker ubehagelig opp. Til tross for den lave vekten, kan rekylen beskrives som hyggelig selv med større kalibre.

 

FBT masse produserer ikke skjeftene via maskiner. De er håndlaget i Østerrike og Tyskland, med de høyeste kravene til detaljer og presisjon. Her er ingen vinkel eller linje opprettet ved en tilfeldighet. De er laget slik at det perfekte skuddet kan avfyres gang på gang.

 

Mer informasjon
Merke Fine Ballistic Tools
  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)