Hyll våre ildsjeler!

Prisen "Årets Ildsjel" deles ut av Skytterlinken AS etter nominasjoner gjort av skyttere, lag og samlag.

 

"Det Frivillige Skyttervesen er tuftet på frivillig innsats og dugnad. Vi er stort sett alle flinke til å bidra. Men det er noen som på en uselvisk måte og uten tanke på egen vinning gjør en innsats for skyttersaken, langt ut over hva man kan forvente. Disse danner ryggraden i organisasjonen vår og fortjener heder!"

 

Med dette som utgangspunkt bestemte vi i Skytterlinken oss for å gi oppmerksomhet til de som alltid melder seg først til dugnad, som sist slukker lyset og som alltid sørger for at vi skyttere har en ren, pen og velholdt skytebane og skytterhus å komme til. De som sørger for at vaflene er varme etter endt skyting. De som alltid er der når våre ungdommer trenger instruksjon og som ved sitt virke bidrar til at vi også i fremtiden vil være en sterk organisasjon med mange aktive medlemmer.

12345-768x1024
Skytterlinken "Wall Of Fame"

Prisen ble første gang delt ut i 2012 til Randi Karoliussen fra Namsskogan skytterlag. Hun og de andre vinnerne har fått en hedersplass på veggen over trappen inne på kontoret vårt på Kløfta. Vi kaller veggen "Skytterlinken Wall Of Fame". Og der er det plass til mange flere...

1233-1024x576
Lakselvdal skytterlag sitt nye skytterhus. Huset ble gitt skytterlaget på rot i Tromsø. På dugnad ble huset tatt ned, flyttet flere mil og gjenoppbygget i Lakselvdal.

Vi i utvelgelseskomiteen blir veldig ydmyke når vi går gjennom nominasjonene og leser om hvor mye arbeid enkelte legger ned for skyttersaken. F.eks. i Namsskogan, en kommune med rundt 900 innbyggere men hvor over 70 ungdommer har vært innom skytterlaget og lært skyting. Eller i Lakselvdalen hvor man tar over et hus og flytter det flere mil... Nå har skytterlaget der et av Norges flotteste skytterhus! Slike historier rører meg til tårer...

 

Vi finner ildsjeler i de fleste skytterlag. Gjør stas på din ildsjel og nominer! Ikke alle kan vinne prisen men vi mener det er mye anerkjennelse i å være nominert. Gi din anerkjennelse til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet! Send e-post til info(a)skytterlinken.no med en kort presentasjon av vedkommende og en inngående begrunnelse. Legg ved et bilde! Din begrunnelse er som regel vårt eneste beslutningsgrunnlag så skriv heller for mye enn for lite.

 

Nominasjoner til Årets Ildsjel 2018 må være oss i hende innen 17. desember. De nominerte vil bli presentert på Skytterlinkens facebookside etter hvert som de kommer inn. Vinner vil bli utropt rett etter nyttår.

 

Årets Ildsjel 2018 får et gavekort på 12000,- fra Skytterlinken øremerket utstyr til rekrutteringsarbeid i sitt skytterlag, et personlig diplom med ramme samt et trofè.

_rets-ildsjel-Per-_ge-min-1-1024x674
Fjorårets vinner Per Åge Mortensen, Høland og Bjørkelangen skytterlag. Prisen ble utdelt i et smekk fullt klubbhus med lagets medlemmer, representanter fra samlaget, ordfører, sponsorer og media til stede.