Cadex Tundra Strike Tikka T3 - Riflestokk

Cadex Defence
På lager info
kr 8 490,00
Cadex Tundra Strike riflestokker, designet for jegere. En perfekt balanse mellom vektreduksjon, stivhet og stabilitet. Tundra Strike er en rimelig riflestokk med de riktige funksjonene på rett sted. Cadex rekykappe, kinnstøtte i neopren og gummiert grep. Større avtrekkerbøyle og magasinutløser for enkel bruk med hansker. Riflestokken er polymerinjisert med en spesiell fiberoppskrift for å produsere en lett, men stiv riflestokk. Integrert beddeblokk av aluminium. CNC-maskinert magasinhus og rekylklakk-lomme for å sikre perfekt form. Denne produksjonsprosessen er så presis at det ikke er behov for bedding. Enkel 2-minutters installasjonsprosess. Designet for å passe til Tikka T3. Vi kan også skaffe til andre våpensystemer på forespørsel.
  • check Rask levering (2-4 dager)
  • check Sikker betaling
  • checkPrisløfte

Cadex Tundra Strike riflestokker, designet for jegere. En perfekt balanse mellom vektreduksjon, stivhet og stabilitet. Tundra Strike er en rimelig riflestokk med de riktige funksjonene på rett sted.

Cadex rekykappe, kinnstøtte i neopren og gummiert grep. Større avtrekkerbøyle og magasinutløser for enkel bruk med hansker.

Riflestokken er polymerinjisert med en spesiell fiberoppskrift for å produsere en lett, men stiv riflestokk. Integrert beddeblokk av aluminium. CNC-maskinert magasinhus og rekylklakk-lomme for å sikre perfekt form.

Denne produksjonsprosessen er så presis at det ikke er behov for bedding. Enkel 2-minutters installasjonsprosess. Designet for å passe til Tikka T3.

- Dimensjoner: 78,28 x 4,36 x 14,51 cm

- Vekt: 1179 gram

Vi kan også skaffe til andre våpensystemer på forespørsel.

Mer informasjon
MerkeCadex Defence
  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)