Norhunt

Vis som Grid Liste

15 produkter

Bruk synkende rekkefølge
 1. Norhunt Hørselsvern
  Norhunt Norhunt Hørselsvern
  kr 299,00

  Lett og kompakt hørselvern med god demping. 31 dB lydreduksjon. Lyddempende støpt hus. Den smale utførelsen gjør at dette hørselsvernet egner seg godt til rifleskyting. Enkelt utskiftbare øreputer. Kompakt og enkelt justerbart hodebånd. God passform til skyting/jakt/sport.

 2. Norhunt Reimfeste/gjennomgående bolt for QR
  Norhunt Norhunt Reimfeste/gjennomgående bolt for QR
  kr 50,00

  Reimfeste for QR reimbøyler, gjennomgående bolt.

  Denne er kompatibel med følgende reimbøyler:

  1" QR reimbøyle #UH323

  1,25" QR reimbøyle #UH322

 3. Norhunt Jegerstroppen
  Norhunt Norhunt Jegerstroppen
  Tilbudspris kr 249,00 Vanlig pris kr 299,00

  Norhunt Jegerstroppen - skytereim til jakt og storviltprøve! Jegerstroppen er lov å bruke på storviltprøven, og det oppfordres til bruk av reim.

   

  Bruksanvisning:

  Tre løkken høyt opp på venstre overarm (høyre for linksskyttere) slik at stor spenne vender fram og utover. Tre midten av hånden ovenfra og ned i løkken foran. Reimen skal ligge mellom tommelen og fingrene.

  Reimen skal nå låse skytearmen slik at du ikke behøver å bruke krefter på å holde rifla. Lengden på reimen, vinkelen på skytearmen, reguleres med den store spennen. Bruk god tid på riktig innstilling.

 4. Norhunt Range Bag
  Norhunt Norhunt Range Bag
  Tilbudspris kr 1 599,00 Vanlig pris kr 1 799,00

  Solid og innholdsrik utstyrsbag. Kvalitets glidelåser fra YKK. Inni baggen er det en uttakbar veske som forenkler organiseringen selv i en full bag. Flere smarte og godt polstrede utvendige og innvendige lommer. Borrelåspanel på frontlomme. Stor sidelomme. Ergonomisk bærestropp med sklisikkert materiale mot skulder. 

  Mål: 60x35x30 cm.

 5. Norhunt Våpenfutteral Standard
  Norhunt Norhunt Våpenfutteral Standard
  kr 649,00
  Standard våpenfutteral for trygg transport til og fra jakt og skytetrening. 125 cm lengde. De fleste rifler passer i futteralet med kikkertsikte påmontert. Produsert i nylon/polyester. Kvalitets glidelås fra YKK. Avtagbar og justerbar bærereim.
 6. Norhunt Våpenfutteral Pro
  Norhunt Norhunt Våpenfutteral Pro
  Tilbudspris kr 990,00 Vanlig pris kr 1 299,00
  Pro våpenfutteral, toppmodellen til Norhunt. 125 cm lengde. Ekstra godt polstret. 2 store praktiske sidelommer for lyddemper, magasiner, patroner, tofot, dokumenter etc. Laget i solid nylon med skinndetaljer. Innside trukket med myk rød amara. Bærehåndtakplassert i balansepunktet. Kvalitets glidelåser fra YKK. Avtagbar og justerbar bærereim.
 7. Norhunt Riflereim i neopren og skinn, sort
  Norhunt Norhunt Riflereim i neopren og skinn, sort
  Tilbudspris kr 699,00 Vanlig pris kr 799,00

  Norhunt riflereim er en bred og myk reim i solid neopren og skinn. Antigli materialet på baksiden sørger for at den ligger stabilt på skulderen. 3-skuddsholder på reimen.

  Farge: Sort med rød tråd

per side
 • loyalty PRISLØFTE
 • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
 • security SIKKER BETALING
 • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)