Oslo Østre skytterlag

Landets mest meritterte skytterlag med hele 9 skytterkonger. Et stort lag som har rom for alle.

Vi støtter lagets ungdomsavdeling i deres arbeid med gi barn og ungdom i Oslo et alternativt idrettstilbud og skape gode holdninger til våpen og skytesport.

 

Jenny Stene

Kanskje landets mest komplette skytter? Behersker alle sine skyteøvelser til fulle. Er en av landets beste luftgeværskyttere og har representert Norge internasjonalt i store stevner og mesterskap. Samtidig har hun vært en av landets beste hurtigskyttere og fast finalist i Stang-finaler på Landsskytterstevnet. Vi har vært med på å støtte ungjenta fra Akershus slik at hun kan nå sine mål internasjonalt i OL-øvelsene 10 m luft og halv-match (3x20).

 

Team Ulfhednar PRS

PRS er en skytedisiplin innen praktisk langholdsskyting. Vi er, sammen med Norma AS, på parti med de beste i landet i denne skytedisiplinen. En disiplin som stadig blir mer populær både internasjonalt og her hjemme. Sammen skal vi utvikle Ulfhednar til å bli et ledende stolt merke innen langholdsskyting både nasjonalt og internasjonalt. Med praktisk bruk og tilbakemeldinger fra skytterne i Team Ulfhednar skal vi få til dette.

Med i ”Team Ulfhednar PRS” er hele pallen i den norske PRS-serien 2017, Thomas Stavdal, Krister Engvoll og Christian Berg. I tillegg til Elvis Kenjar og Kurt Eirik Bekkevold.

 

Årets Ildsjel

”Årets Ildsjel” er en årlig pris som deles ut av Skytterlinken til en ildsjel som på en ”uselvisk måte har bidratt for skyttersaken ut over hva man kan forvente av frivillig arbeid”. Ildsjeler som gir av sin fritid for eget lag eller samlag, står på slik at det finnes et alternativt idrettstilbud til barn og unge i bygd og by, sørger for at våre skytebaner og skytterhus blir bygget og vedlikeholdt, ser til at stevner og arrangementer gjennomføres år etter år, tar verv i styrer og utvalg, alt for at vi andre skal kunne fortsette å drive med den flotte sporten skyting er. Disse fortjener en egen pris!

Dette ville vi i Skytterlinken gjøre noe med. ”Årets Ildsjel” deles ut etter at nominasjoner fra grasrota blir vurdert av en nedsatt jury (bestående av representanter fra Skytterlinken). Prisen ble første gang delt ut for året 2012. Prisen består av et hederstegn til ildsjelen, diplom og et gavekort til ildsjelens lag.

  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)