_rets-Ildsjel-2019

Agnes Olsen, Røvassdalen skytterlag, er Årets ildsjel 2019!

Agnes Olsen, Røvassdalen skytterlag, er Årets ildsjel 2019! (06.01.2020)

Prisen "Årets ildsjel" deles ut årlig av firmaet Skytterlinken AS. Den gis til ildsjeler i skytterlag eller samlag tilknyttet Det Frivillige Skyttervesen og består av et trofe, et diplom og et gavekort til ildsjelens skytterlag. En jury, bestående av ansatte i Skytterlinken AS, vurderer kandidater ut fra nominasjoner sendt inn fra skytterlag, samlag eller enkeltpersoner i en forutgående nominasjonsperiode. Nominasjonens innhold danner grunnlag for drøftingene i juryen og veier tungt i utvelgelsesprosessen. Prisen ble første gang utdelt for året 2012. Det var i år rekordmange nominerte, 15 ildsjeler fra Greipstad i sør til Hammerfest i nord.

 

Pressemelding:

Agnes Olsen tildeles prisen Årets Ildsjel i 2019. Juryen vil fremheve hennes langvarige innsats for skyttersaken i hele 47 år!! I store deler av denne perioden med tunge verv og et stort administrativt ansvar. Spesielt i forbindelse med utbygginger på lagets skytebane og ved større arrangement som Nord Norsk Mesterskap, som laget har huset ved flere anledninger. I følge nominasjonen fra skytterlaget har hun alltid "tatt utfordringer som har dukket opp på strak arm og vært en viktig pådriver til det meste i laget. En initiativtager av de sjeldne!"

 

I påsken ble Agnes Olsen alvorlig syk. På tross av sykdom ledet hun likevel laget gjennom årsmøtet og tok at på til gjenvalg! Dette mener juryen vitner om et brennende hjerte for skyttersaken og en gjennomføringsvilje av de sjeldne. Vi gratulerer med velfortjent pris!

 

Hvis det er noen spørsmål kan dette rettes til følgende:

Gratulasjoner – Agnes Olsen, Årets Ildsjel 2019                                         992 67 249

Om arrangementet – Frits Larsen, ungdomsleder Røvassdalen skytterlag    951 53 004

Om prisen – Kurt Eirik Bekkevold, styreleder Skytterlinken AS                924 45 400