Årets Ildsjel 2020

xarets-ildsjel-2020-312420-sPXCAKw1.jpg.pagespeed.ic.hxeoQ-pfCg

Arvid Brennset og Leif Bjarne Sæle fra Leikanger skytterlag er Årets Ildsjel(er)

Arvid Brennset og Leif Bjarne Sæle fra Leikanger skyttarlag er Årets Ildsjel(er) 2020. De er de første som har vunnet den prestisjetunge prisen i tospann. Veteranene ble av styret i laget nominert sammen etter lang og tro tjeneste for skyttersaken og for Leikanger skyttarlag.

 

Brennset og Sæle mottar prisen for gjennom mange år ha vært pådrivere i gjennomføringen av bygging av ikke mindre enn 4 skytebaner i Leikanger og at Leikanger skyttarlag i dag har et av landets beste skyteanlegg med topp moderne skytterhus, innendørsbane, 100- og 200-meters baner. Snart står også klar en flunkende ny og moderne feltbane med alle fasiliteter. Det er i tillegg lagt vekt på deres egenskap som ressurs i eget lag og samlag som instruktører for unge og gamle skyttere.

 

Prisen vil bli utdelt på skytebanen i Leikanger ved en passende anledning i nær fremtid, så snart som Korona-situasjonen tillater det.

 

Prisen "Årets ildsjel" deles ut årlig av firmaet Skytterlinken AS. Den gis til ildsjeler i skytterlag, samlag, lag, klubb eller forening innen skytesporten og består av et trofe, et diplom og en verdisjekk til ildsjelens skytterlag. En jury, bestående av ansatte i Skytterlinken AS, vurderer kandidater ut fra nominasjoner sendt inn i en forutgående nominasjonsperiode. Nominasjonens innhold danner grunnlag for drøftingene i juryen og veier tungt i utvelgelsesprosessen. Prisen ble første gang utdelt for året 2012. Det var i år nominert 12 ildsjeler fra Øvre Eiken i sør til Grane i nord.

← Forrige Neste →
  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)