Filtrer utvalget

Nattoptikk og Termisk - Pulsar

Nattoptikk og Termisk - Pulsar
Vis som Grid Liste

28 produkter

Bruk synkende rekkefølge
 1. Pulsar Axion 2 LRF XG35 Termisk Kikkert
  Pulsar Pulsar Axion 2 LRF XG35 Termisk Kikkert
  kr 33 300,00

  Forbedrede bildebehandlingsalgoritmer
  Axion 2 bruker en ny tilnærming til bildeoptimalisering, avhengig av formål og betingelser for observasjon, og gir høykvalitets gjengivelse av både målobjekter og bakgrunn. Tre nivåer av signalforsterkning i kombinasjon med tilkoblet utjevningsfilter og fine lysstyrke- og kontrastjusteringer, gir jegeren store muligheter for langdistansedeteksjon av dyret under ulike vær- og temperaturforhold.

   

  Forsterket hus av magnesiumlegering
  Axion er designet for konstant hard bruk. Et hus av magnesiumlegering er lett og sterkt på samme tid. Huset beskytter de interne komponentene til enheten mot støt, fall, fuktighet, varme eller kulde. Samtidig fjerner et metallhus effektivt varmen fra elektronikken, minimerer bildestøy og øker enhetsdriften under langtidsobservasjon.

   

  Langdistanse laseravstandsmåler
  Å forstå målavstanden er en viktig faktor for å ta de riktige avgjørelsene. En innebygd laseravstandsmåler med en rekkevidde på opptil 1000 meter lar deg måle avstander i enkeltmålinger og kontinuerlige skannemoduser med en nøyaktighet på ± 1 meter for rask og feilfri vurdering av situasjonen.

   

  Svært følsom Lynred-sensor – Produsert i Europa
  Axion 2 XG35 er utstyrt med en europeisk Lynred-sensor med en oppløsning på 640×480 piksler (pikselstørrelse 12 mikron), som effektivt fanger opp detaljer under vanskelige observasjonsforhold, som regn, tåke og høy luftfuktighet på observasjonsstedet.

   

  F35/1.0 objektiv med hurtig blenderåpning
  Germanium F35/1.0-objektivet har høy infrarød overføring i LWIR-spekteret. På grunn av den høye presisjonen under produksjonen av de optiske elementene i linsen, utmerker bildet som genereres av Axion 2 XG-enheten seg for sin klarhet og detaljnivå.

   

  Forlenget batterilevetid. Opptil 11 timer på en enkelt lading
  Et oppladbart APS5-batteri med høy kapasitet gir opptil 11 timers kontinuerlig drift av enheten på en enkelt lading. Batteriet fjernes fra batterihuset og erstattes med et nytt i løpet av sekunder. Batteriet lades i en spesiell lader eller inne i enheten fra en PC, strømsystem eller strømbank via USB-C. De samme kildene brukes til ekstern strømforsyning til enheten.

   

  Forbedret Wi-Fi-tilkobling med støtte for bånd på 2,4/5 GHz
  I Axion 2 XG utvides standard-frekvensområdet for smarttelefontilkobling fra en 2,4 GHz WiFi-kanal til en effektiv rekkevidde på 5 GHz. 5 GHz-tilkoblingen gir bedre båndbredde, en raskere dataoverføringshastighet, støyimmunitet og forbedret tilkoblingsstabilitet, noe som resulterer i mer produktiv og enklere betjening av enheten sammen med en smarttelefon.

   

  1750 m deteksjonsrekkevidde
  Et kraftig F35/1.0 objektiv kombinert med en svært følsom termisk bildesensor gir eksepsjonelle deteksjonsmuligheter. Et standard 1,8 m høyt objekt kan oppdages opptil 1750 m unna i fullstendig mørke.

   

  Lommestørrelse og lav vekt
  Axion 2 har et plassbesparende design i lommeformat og veier 300 gram. Enheten er lett å gripe og betjene av høyrehendte og venstrehendte på grunn av det symmetriske designet og in-line-knappene på det øvre panelet.

   

  Variabel forstørrelse
  Digital zoom gir forbedret fokus og bedre generell gjenkjenning av objekter på betydelige avstander. Zoomen endres enten gradvis i 2x trinn eller kontinuerlig.

   

  Rask oppstart
  Axion 2 XG har en kort oppstartstid: enheten er fullt funksjonell innen 5 sekunder etter at du har trykket på PÅ-knappen. Rask oppstart bidrar til å spare batteristrøm: når du jakter, trenger ikke Axion 2 XG å være klar til enhver tid, bare slå den på når det trengs.

   

  IPX7 – helt vanntett
  IPX7 vanntetthet for beskyttelse mot kraftig nedbør, snø eller annen nedbør. Enheten er designet for å fungere feilfritt, selv etter nedsenking i opptil 1 meter vann i opptil 30 minutter.

   

  Innebygd foto- og videoopptaker. Gratis 16 GB skylagring
  Axion 2 XG har en innebygd videoopptaker. Det interne minnet til Axion 2 XG kan lagre timer med video og titusenvis av bilder. Ett trykk på en knapp er nok til å ta et bilde av en interessant scene eller begynne å spille inn video. Opptaket kopieres til en datamaskins harddisk via en USB-C-port. Axion 2 XG-eieren får 16 GB diskplass for lagring av bilder og videoer tatt med enheten i Pulsar-skylagringen. Bare installer Stream Vision 2-mobilapplikasjonen, logg på og koble enheten til en smarttelefon via WiFi.

   

  AMOLED-skjerm med høy kontrast
  En høykontrast AMOLED-skjerm i 1024x768px oppløsning har en forbedret fargegjengivelse, strømsparing og rask respons, og gir skarpe og jevne bilder selv under kalde forhold.

   

  Fjernbetjening og firmwareoppdatering fra smarttelefon via Stream Vision 2-appen
  Innebygd WiFi kobler Axion 2 til Android- og iOS-smarttelefoner via Stream Vision 2-mobilapplikasjonen. Dette åpner for et bredt spekter av muligheter, inkludert programvareoppdateringer for enheten, bildeoverføring i sanntid fra enheten til smarttelefonskjermen, publisering på sosiale medier av bilde- og videoinnhold tatt opp av enheten, fjernstyring av enhetens funksjoner og tilgang til siste nytt fra Pulsar. Dessuten får registrerte brukere 16 GB skylagring for lagring av bilder og videoer tatt opp med enheten. Bilder og videoer kan også overføres til din datamaskin via USB-C-porten.

   

  Et utvalg av 8 fargepaletter
  Et utvalg av 8 fargepaletter lar brukeren observere synsfeltet sitt mer effektivt, slik at de kan optimere enheten for spesifikke oppgaver samt reagere på skiftende observasjonsforhold. White Hot, Black Hot og Red Hot er optimale for gjenkjenning av objekter, Rainbow og Ultramarine bidrar til å øke sjansene for gjenkjenning og identifikasjon. Rød monokrom, sepia og fiolett er best egnet for lang observasjon om natten.

 2. PULSAR MERGER LRF XL50 TERMISK BINOKULAR KIKKERT
  Pulsar PULSAR MERGER LRF XL50 TERMISK BINOKULAR KIKKERT
  kr 75 000,00
  Merger LRF XL50 tilbyr neste nivå av termisk bildeopplevelse. Bildet generert av en ny 1024×768 px termisk sensor har høy oppløsning og rike detaljer. Den er ideell for kompromissløs identifikasjon. Silhuetter, anatomi og atferdsmessige særegenheter til dyr er godt synlige og tydelig identifiserbare.
 3. PULSAR DIGEX C50 IR X850S MED WI-FI RIFLEKIKKERT
  Pulsar PULSAR DIGEX C50 IR X850S MED WI-FI RIFLEKIKKERT
  kr 15 900,00
  PULSAR DIGEX C50 IR X850S MED WI-FI RIFLEKIKKERT Den digitale nattkikkerten som kan brukes både natt og dag
 4. Pulsar Talion XQ38
  Pulsar Pulsar Talion XQ38
  kr 26 990,00

  Pulsar Talion XQ38 Termisk Riflekikkert

  9 timers driftstid på en enkelt lading
  Talion drives av et Pulsar APS5 utskiftbart og oppladbart batteri. En enkelt lading garanterer opptil 9 timers batterilevetid. Utformingen av batteridekselet hjelper til med å nøyaktig bestemme riktig posisjon og gjør det mulig å raskt erstatte et flatt batteri med et nytt i fullstendig mørke ved berøring alene.

 5. Pulsar Thermion 2 LRF XL50 Termisk Riflekikkert
  Pulsar Pulsar Thermion 2 LRF XL50 Termisk Riflekikkert
  kr 79 500,00

  Revolusjonerende klart termisk bilde i HD 
  Thermion 2 LRF XL50 tilbyr det høyeste nivået av termisk bildebehandling. Bildet generert med den nye termiske sensoren på 1024 x 768 piksler har høy oppløsning og rike detaljer som er ideelle for kompromissløs identifikasjon. Silhuettene, anatomien og atferdsegenskapene til dyret er tydelig synlige og lett å skille.

  Ekstreme bildedetaljer på høy zoom
  Variabel 1,75-14x forstørrelse (x8 digital zoom) gir forbedret fokus og bedre generell gjenkjenning av objekter på betydelige avstander. HD-sensoren gjør det mulig å opprettholde et høyt nivå av bildedetaljer over hele forstørrelsesområdet. Zoomen endres enten gradvis i 2x trinn eller kontinuerlig for et tilpasset FOV / forstørrelsesforhold for hver spesifikke situasjon.

  Nøyaktig laseravstandsmåling
  Å forstå målavstanden er en viktig faktor for å ta de riktige avgjørelsene. Den kompakte laseravstandsmåleren med en rekkevidde på opptil 800 meter er sømløst integrert i et kikkertsikte med slankt design.

  Integrert ballistisk kalkulator for langdistanseskyting
  Thermion 2 LRF sikrer nøyaktig skyting på alle avstander. Den innebygde laseravstandsmåleren gir jegeren en nøyaktig avstand til målet, mens den sofistikerte interne ballistiske algoritmen beregner den foreslåtte POA for nøyaktig langdistanseskyting. Lag ganske enkelt en ballistisk profil for skyteutstyret ditt, last det opp til Thermions minne med Stream Vision Ballistics-appen, og gjør Thermion 2 LRF XL50 til et svært nøyaktig og effektivt sikteverktøy for lang rekkevidder.

  Bredt synsfelt for enkel skanning
  Thermion 2 LRF XL50 tilbyr et bredt synsfelt for enkel skanning og spotting. Selv ved høye zoomnivåer gir den høyoppløselige sensoren et godt balansert FOV/forstørrelsesforhold.

  Premium HD-klasse germaniumoptikk
  For et klart og detaljert bilde utvider Thermions germanium F50/1.0 objektiv virkelig fordelene med en HD termisk sensor. Bruken av asfæriske linser og diffraktive optiske elementer opprettholder et høyt blenderforhold med muligheten til skarp og presist bilde over hele sensorområdet.

  Høypresisjon linsefokusering
  Objektivlinse med intern fokuseringsmekanisme gir et klart og skarpt bilde i alle rekkevidder. Ergonomiske fokuseringshjul er plassert på høyre og venstre side, noe som gjør det enkelt å fokusere enten du er venstre- eller høyrehendt.

  Banebrytende bildebehandling
  Piksel-til-piksel bildeoverføringen fra sensoren til skjermen gjør bildet så skarpt som mulig. Justerbar sensorfølsomhetsforsterkning kombinert med nye filtreringsalgoritmer gir jegeren store muligheter for observasjon i forskjellige vær- og temperaturforhold. Forsterkningsinnstillingen hjelper til med å definere dyrets egenskaper og sikrer tydelig gjengivelse av objekter og bakgrunn i synsfeltet.

  Trådløs fjernkontroll inkludert
  Pulsar BT trådløs Bluetooth-fjernkontroll dupliserer de vanlige knappene fullstendig. Fjernkontrollen har utmerket ergonomi – knappene aktiverer de mest brukte funksjonene, mens du roterer eller trykker på koderen for finjustering og menynavigering. Design, størrelse og plassering av knappene og koderen er tilpasset for bruk med både bare hender og hansker. Det krever minimal bevegelse for en jeger å kontrollere kikkertsiktet, slik at du kan opprettholde maksimal konsentrasjon på jaktprosessen med fjernkontrollen plassert i en passende posisjon på forenden eller geværkolben.

  Montering på standard 30 mm ringer
  Fra utsiden ligner kikkerten et klassisk sikte med 30 mm tube. Denne formfaktoren gir fleksibilitet for montering av siktet på jaktvåpen ved bruk av utprøvde ringløsninger.

  Høypresisjonssikting i «Bilde-i-bilde»-modus
  «Bilde-i-bilde»-funksjonen gjør det mulig for skytteren å vise en høypresisjon nullstillingsramme. Rammen tar bare 10 % av det totale visningsområdet, og viser et forstørret bilde av målet og trådkorset og lar brukeren se bildet på nært hold i sikteområdet og ha visuell kontroll over hele synsfeltet samtidig.

  Innebygd foto- og videoopptaker med hele 64 GB minne
  Thermion 2 LRF XL50 har en innebygd videoopptaker. Det interne minnet på 64 GB kan lagre timer med video og titusenvis av bilder. Ett trykk på en knapp er nok til å ta et bilde av en interessant scene eller begynne å spille

  Stream Vision 2. Wi-Fi-integrasjon med iOS- og Android-enheter
  Innebygd WiFi kobler Thermion LRF til Android- og iOS-smarttelefoner via Stream Vision 2-mobilapplikasjonen. Dette åpner for et bredt spekter av alternativer, inkludert firmwareoppdateringer, bildeoverføring i sanntid fra enheten til smarttelefonskjermen, publisering på sosiale medier av bilde- og videoinnhold tatt opp av enheten, fjernkontroll av enhetens funksjoner og tilgang til siste nytt fra Pulsar. Dessuten får registrerte brukere 16 GB skylagring for bilder og videoer tatt opp med enheten.

  Klar for .375H&H
  Thermion 2 LRF termiske kikkertsikter er høy slagfaste og kan brukes med riflede jaktvåpen med kaliber 9,3×64, .30-06, .300, .375H&H, etc., samt med glattløpede og pneumatiske våpen. 

  Et utvalg av 10 trådkorsformer i 9 fargemoduser
  Et trådkors vises elektronisk i samme plan som målet. Thermion 2 LRF-minnet inneholder ti trådkorskonfigurasjoner og funksjoner (direkteskuddtype, ballistisk, skalerbar og vanlig), alle tilgjengelige i ni farger.

  Dobbelt batterisystem
  Thermion 2 LRF XL50 drives av to oppladbare batterier: ett innebygd med en kapasitet på 4,9 Ah, og det andre kan byttes ut. Standardpakken inkluderer utskiftbare batterier på 2A·h og 3,2 Ah·h kapasitet. En enkelt lading garanterer opptil 10 timers kontinuerlig driftstid. Pregingen på de utskiftbare batteriene muliggjør nøyaktig bestemmelse av riktig posisjon og gjør det mulig å erstatte et flatt batteri med et nytt raskt og trygt i fullstendig mørke ved berøring alene.

  Driftstemperaturområde: -25 til +50 °C
  Thermion 2 LRF kikkertsikter er designet for å brukes i et bredt temperaturområde fra -25 til +50 °C. Den frostbestandige AMOLED-skjermen har en enestående rask responstid og sikrer et skarpt bilde når det observeres i bevegelse.

  10 individuelle skyteprofiler / 100 nullstillingsavstander
  Nullstillingsinnstillinger lagres i en opptaksprofil. Thermion 2 LRF XL50-minnet inneholder opptil 10 skyteprofiler for flere typer våpen eller patroner. Hver profil kan inneholde opptil ti Hver profil inneholder inntil 10 nullstillingsavstander manuelt, men kan transformeres for automatiske ballistiske beregninger basert på målt avstand ved hjelp av Stream Vision ballistics-appen.

  Tilpassbar brukermodus for individuell bildejustering
  Bruk lysstyrke- og kontrastjusteringene for å maksimere detaljene og den informative verdien av bildet under spesifikke observasjonsforhold. Brukermodusfunksjonen lagrer valgte lysstyrke- og kontrastinnstillinger i enhetens minne, og gir optimal bildekvalitet for neste bruk av riflekikkerten umiddelbart, uten behov for ytterligere justeringer.

  Et utvalg av 8 fargepaletter
  Et utvalg av 8 fargepaletter lar brukeren observere synsfeltet sitt mer effektivt, selv under skiftende observasjonsforhold. White Hot, Black Hot og Red Hot er optimale for gjenkjenning av objekter, Rainbow og Ultramarine bidrar til å øke sjansene for gjenkjennelse og identifikasjon. Rød monokrom, sepia og fiolett er best egnet for lang observasjon om natten.

  Helt vanntett IPX7
  Med en IPX7 vanntett-rating fungerer Thermion 2 LRF XL50 under forhold med høy luftfuktighet og kraftig regn og tåler en halvtimes nedsenking i vann til en dybde på 1 meter.

per side
 • loyalty PRISLØFTE
 • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
 • security SIKKER BETALING
 • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)